Skip to content Skip to footer

Sticla Colorata

In domeniul rezidential sticla colorata este utilizata in principal in design interior pentru bucatarii, unde datorita modului facil de intretinere cat si a suprafetei sale deosebit de igienice devine tot mai indragita. Bucataria este inima unei gospodarii si locul de intalnire al intregii familii, sufrageria si bucataria contopindu-se in prezent tot mai mult.

Sticla colorata utilizata in bucatarie are un efect de design deosebit in realizarea dorintei fiecaruia de perfectiune, atat al aspectului estetic, cat si al celui functional, din acest spatiu dedicat intregii familii. Sticla colorata este in acelasi timp eleganta si durabila, parca special dedicata constructiei suprafetelor extinse, usilor, peretilor etc.

Nu este necesara nici o reconstructie in bucataria dvs. pentru garantarea realizarii si mentinerii unei curatenii ireprosabile. Prin placari cu sticla colorata a peretilor dvs.veti ajunge la un cost convenabil, de la bun inceput, la culori deosebit de atractive si la modernitate in bucatarie. In plus placile aplicate pe pereti sunt usor de schimbat, daca lucrul acesta se va mai dori ulterior. Peretii plictisitori si faianta standard apartin deja  trecutului.

Sticla colorata poate fi fixata si direct pe peretele din zidarie. Bineinteles pot fi executati si pereti despartitori sau paravane in cadrul incaperilor, fara implicatii constructive importante. Firma noastra va consiliaza in mod profesional si complet, in vederea aplicarii variantei optime, privind placari cu sticla colorata a peretilor, privind compartimentari facute cu ajutorul sticlei sau montarea de usi din sticla colorata. Noi proiectam pe baza solutiilor dvs. speciale si individuale pe care le punem in aplicare ca atare. Eleganta, moderna si comoda bucataria reprezinta in prezent un loc pentru confort si placere. Ca o oglindire a vietii bucataria reprezinta totodata emotie si punctul central pentru design. Placari de pereti cu sticla si usi din sticla simpla sau sticla colorata, cu aplicatii de modele, motive si imagini, nu atrag numai privirile, in mod cert, dar sunt si foarte usor de intretinut.

Peretii placati cu sticla in combinatie cu blaturi de lucru din sticla colorata, pot conferii un efect ambiental nebanuit. Blaturile de lucru din sticla colorata sunt nobile, igienice si practice, pe scurt sunt perfecte. Ele nu pot avea concurenta. Blatul de lucru din sticla colorata intruneste multiple caltati esentiale pentru bucatarie. Nici un alt material nu este mai potrivit, fata de cum este in prezent sticla de calitate. Blaturi din sticla generoase ofera mult spatiu pentru pregatirea mancarii iar lucrul in bucatarie devine o placere. Trendul actual il reprezinta blaturi de lucru din sticla securit de 12 mm , care sunt rezistente la temperatura, zgarieturi si taiere. Blaturile din sticla colorata se potrivesc, datorita prelucrarii si montajului lor mai complex, mai mult pentru locurile din bucatarie unde se prepara hrana sau ca blaturi de lucru mobile.

Nu numai blaturi de lucru pot fi executate din sticla ci suplimentar si peretii invecinati acestora, intr-un ton coloristic.

Contacteaza-ne

Solicita Ofera

Suntem bucurosi sa va ajutam

Solicita oferta